Κατοικίες
από ΑΝΑΔΟΜΩ

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας, είναι ο χώρος που κινούμαστε, αναπνέουμε και διασκεδάζουμε, μαζί με τους αγαπημένους μας. Το συναίσθημα να συμμετέχεις ενεργά στην ανέγερση του δικό σου σπιτιού είναι μοναδικό.

Στην ΑΝΑΔΟΜΩ το γνωρίζουμε πολύ καλά και αναπτύξαμε ένα πακέτο υπηρεσιών που δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πόσο θέλετε να ασχοληθείτε με το επόμενό σας σπίτι.

Εάν επιθυμείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διαδικασία, από τα σχέδια μέχρι την επιλογή και εγκατάσταση για το τελευταίο πλακάκι, θα είμαστε δίπλα σας με αρχιτέκτονα μηχανικό για το στάδιο του σχεδιασμού, διακοσμητή με τον οποίο θα επιλέξετε τις τάσεις που θα ακολουθήσετε ώστε να αφήσετε τη δική σας υπογραφή, ηλεκτρολόγο ή/και μηχανολόγο μηχανικό για να συζητήσετε μαζί του τις προτάσεις μας για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της νέας σας κατοικίας και ενσωμάτωσης αυτοματισμών και τεχνολογιών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητάς σας και θα κάνουν το σπίτι σας “έξυπνο”, μόνιμο εργατοτεχνικό προσωπικό και επιβλέποντα εργοδηγό για να γνωρίζετε ποιοι εργάζονται στο νέο σας σπίτι..

Εναλλακτικά μπορείτε να καθίσετε μαζί μας, να διερευνήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, να βρούμε το κατάλληλο ακίνητο, να οριστικοποιήσουμε τις απαιτούμενες μελέτες και να σας το παραδώσουμε με το κλειδί στην πόρτα.

Σε αυτή την care-free κατασκευή αναλαμβάνουμε το έργο από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του, περιορίζοντας τις “έγνοιες” για κάποιον που δεν δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο, με διαρκή ενημέρωσή σας στα σημεία «σταθμό» του έργου, απασχολώντας ελάχιστα εσάς ή τον αρχιτέκτονά σας.

Όποια και αν είναι η επιθυμία σας θα την υλοποιήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική σας. Μοντέρνα, παραδοσιακή ή προσαρμοσμένη στο ύφος της περιοχής, θα σας παραδώσουμε το έργο στον προκαθορισμένο χρόνο και προϋπολογισμό.

Η υλοποίηση του έργου σας δεν μας περιορίζει γεωγραφικά, αφού μέσα από το δίκτυο μας μπορούμε να καλύψουμε όλες τις περιοχές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ θα κατασκευάσει το δικό σας σπίτι, όπως ακριβώς το ονειρευτήκατε.

Αν εσείς το θέλετε, εμείς το μπορούμε.

Ενεργειακή Αναβάθμιση .

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε θεσπίσει ήδη από το 2002 την Οδηγία 2002/91/EC για την «Ενεργειακή Επίδοση Κτιρίων» (Energy Performance of Buildings Directive – EPBD) που προβλέπει την ενεργειακή αναβάθμιση των υφισταμένων κτιρίων και των εγκαταστάσεών τους αλλά και το «ενεργειακό πιστοποιητικό» σε κάθε πώληση και μίσθωση ακινήτου χωρίς να προβλέπονται και τα κίνητρα για την εφαρμογή της.

Η Διεθνής Ενωσις Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI) και ο Πρόεδρός της αφιέρωσαν τέσσερα χρόνια στην προσπάθεια να πείσουν τους κοινοτικούς παράγοντες ότι για να υλοποιηθεί η οδηγία αυτή θα έπρεπε να καταστρωθεί λεπτομερές σχέδιο ενίσχυσης των ιδιοκτητών των υφισταμένων κτιρίων σε όλη την Ευρώπη, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Όμως σε όλες τις προσπάθειές τους εισέπρατταν την αδαμάντινη άρνηση των κοινοτικών παραγόντων ότι οι δαπάνες για την αναβάθμιση των ιδιωτικών κτιρίων δεν μπορεί να υπαχθούν σε κανένα κοινοτικό πρόγραμμα. Μόνωση και στεγανοποίηση (τοίχου-ταράτσας), πράσινη στέγη στο δώμα του κτιρίου, φωτοβολταϊκά, μικρά αιολικά συστήματα, γεωθερμικές αντλίες θερμότητας, θερμικά ηλιακά συστήματα, εγκατάσταση φυσικού αερίου, τοποθέτηση λέβητα-καυστήρα σύγχρονης ενεργειακής απόδοσης, αλλαγή κουφωμάτων-υαλοπινάκων, τοποθέτηση στεγάστρων και σκιάστρων, οικοσκευές χαμηλής ενεργειακής κλάσης (Α-Β), κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης (Α-Β), αντικατάσταση λαμπτήρων πυρακτώσεως με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας ενεργειακής κλάσης Α, αναβάθμιση – αντικατάσταση ανελκυστήρα.

Έργα κατοικιών .