Τομείς Δραστηριότητας

Από την κατασκευή μιας κατοικίας
μέχρι την κατασκευή επαγγελματικών χώρων

Η ταυτότητα της κατασκευής σας ,
αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας .

  1. Κατασκευές με έμφαση στο φυσικό φως και χώρους που να παρέχουν αίσθηση ελευθερίας (μεγάλοι χώροι, ψηλά ταβάνια).
  2. Κατασκευές όπου οι χώροι διαβίωσης μεγάλοι και άνετοι, ειδικά εκεί όπου οι χώροι χρησιμοποιούνται για συναναστροφή με μέλη της οικογένειας ή τρίτους (πελάτες, προσωπικό).
  3. Κατασκευές με σαφές αποτύπωμα τεχνολογίας: σχεδιασμός όπου λαμβάνει υπόψη του τη χρήση τεχνολογίας εντός των χώρων διαβίωσης ή των χώρων των πελατών και του προσωπικού.
  4. Κατασκευές με προσθήκη χώρων πρασίνου. Είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο η προσθήκη πρασίνου οδηγεί σε πολλαπλά οφέλη.
  5. Διαχρονικές κατασκευές για να μπορείτε να απολαύσετε την κατοικία σας για τα επόμενα χρόνια ή να μπορείτε να επενδύσετε στο αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της κτιριακής επένδυσης που ήδη έχετε κάνει.
  6. Βιομηχανικές κατασκευές τις οποίες μελετούμε από τη στιγμή της αδειοδότησής τους και κατασκευάζουμε με γνώμονα την απόδοσή τους, την τεχνική τους αρτιότητα και την ασφάλεια προς τους εργαζομένους σας, την κοινότητα γύρω από τη βιομηχανική μονάδα και το περιβάλλον.
null

Κατασκευή Κατοικίας

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως ταπετσαρίες, μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά κουφώματα, εσωτερικά κουφώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

null

Βιομηχανικά έργα

Μια συνεργασία με την εταιρία θα σας εξασφαλίσει όχι μόνο την επίβλεψη από έμπειρο μηχανικό ανάλογα της φύσης του έργου σας αλλά και μια ομάδα υποστήριξης που θα σας εξασφαλίσει ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

null

Κατασκευή Ξενοδοχείου

Ο ανταγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα μας, σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο, αντιμετωπίζει τον τουρισμό και την φιλοξενία ολιστικά, διαμορφώνοντας κτιριακές υποδομές που είναι σύγχρονες αισθητικά, στις οποίες γίνεται χρήση αυτοματισμών και διατάξεων τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία λειτουργικά άρτιων χώρων.
Γνωρίζουμε πώς να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ανάλογες υποδομές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

null

Επαγγελματικοί χώροι

Η εταιρεία μας μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις εντάσσεται σε μια από της ανερχόμενες εταιρείες της χώρας μας. Έχοντας να επιδείξουμε πολυάριθμα έργα στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα μπορούμε με να σας εξασφαλίσουμε μία άριστη συνεργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελάτε να εργαστούμε μαζί !

στην επόμενή σας κατοικία, επαγγελματικό χώρο ή επενδυτική ιδέα